De Beursberichten: Aurora (NASDAQ:ACB) grootste verliezer in week 22

Ook in week 22 werd weinig winst gemaakt op de beurs, maar het is vooral Aurora dat het slecht deed met een waarde vermindering van 38,91% in een week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 22

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 4,76 dollar waard na een daling van 14,85%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 4,71 dollar: een daling van 1,05%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 11,06% naar 4,26 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 4,18 dollar: een daling van 1,88%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,93 dollar per aandeel waard na een daling van 2,98%. Vandaag staat het op 3,04 dollar: een stijging van 3,75%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,03 dollar per aandeel na een stijging van 8,73%. Vandaag is het 2,86 dollar waard: een daling van zo’n 5,61%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 2,57 dollar waard na een daling van 12%. Een week later is het verder gedaald naar 1,57 dollar: een daling van zo’n 38,91%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,35 waard na een stijging van 1,29%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 2,62 dollar: een stijging van 11,49%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,2953 dollar per aandeel na een daling van 16,86%. Vandaag staat het op 0,2730: een daling van 7,55%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora grootste verliezer in week 22

Ook in week 22 werd weinig winst gemaakt op de beurs, maar het is vooral Aurora dat het slecht deed met een waarde vermindering van 38,91% in een week.