Cannabis Industrie Podcast #7 met gast James Burton (ENGLISH)

De zevende Cannabis Industrie Podcast door cannabisindustrie.nl met gast James Burton en onze tweede podcast in het Engels. James Burton is een Vietnam veteraan en was de oprichter van een van de de eerste legale medicinale cannabis kwekerijen, SIMM.

0
James Burton
James Burton in de kas van Stichting Institute of Medicial Marijuana (SIMM).
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag James Burton. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. Deze aflevering is in het Engels. De podcast komt online iedere week op maandag. Eerder de nieuwste podcast luisteren? Abonneer je op Spotify!

Aflevering 7 met James Burton

Over James Burton:

James Burton is een Vietnam veteraan en was de oprichter een van de eerste legale medicinale cannabis kwekerijen: Stichting Institute of Medical Marijuana (SIMM).

Meer weten? Cannabis News Network maakte in 2015 een fantastische reportage met James, die hieronder is te bekijken.

Besproken in deze podcast:

We spraken over de wietproef, medicinale cannabis in Nederland en zijn ervaring daarmee. Daarnaast hadden we het over gamma radiatie, pesticiden gebruik en medicinale cannabis in het buitenland. Verder hadden we het over medicinale cannabis onderzoek, zijn geboorteland de Verenigde Staten, problemen met de beveiliging van een legale kwekerij, personeel in een legale kwekerij en zijn later bekend geworden personeelslid: Franco. En we hadden het natuurlijk over zijn kwekerij met 136 verschillende strains, patenten, hedendaagse medicinale cannabis, medicinale cannabis stichtingen in Nederland, zijn 3×3 strains methode om uit te vinden welke het beste werkt en zijn favoriete strains om te kweken.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.