Kijktip: South Park’s Tegridy Farms over de cannabis industrie

En dat doen ze zoals we gewend zijn: steengoed!

0
- Advertentie -

Bovenstaande video is een trailer van het 22e seizoen van South Park, waarin het de cannabis industrie aanpakt op hun integriteit door Randy’s eigen farm: Tegridy Farms. En dan met name MedMen. De trailer is namelijk de South Park variant van de advertentie van MedMen, die je hieronder kan bekijken.

South Park’s Tegridy Farms pakt MedMen en de gehele cannabis industrie aan

Als je beiden videos hebt gezien, zie je hoe goed South Park eigenlijk is met het aanpakken van moeilijke onderwerpen. Ze gaan er nog dieper op in, namelijk in het seizoen 22 en 23. Met name de aflevering Tegridy Farms is het bekijken waard. Maar het komt vaker voor door beiden seizoenen.

South Park creëerde zelfs een website en sociale media voor Tegridy Farms. Mochten ze er dus werkelijkheid van willen maken, dan is het zo gepiept.

Synopsis van de aflevering Tegridy Farms (LET OP: SPOILERS)

Randy en Sharon Marsh worden naar het kantoor van meneer Mackey geroepen omdat hun dochter Shelly ongepaste foto’s heeft gestuurd, zodat ze tijdens de pauze kan wegkomen met vapen. Gefrustreerd door de recente problemen in South Park, waaronder de gebeurtenissen in de afgelopen drie afleveringen, haalt Randy Sharon over om hun huis te verkopen en te verhuizen naar een cannabisplantage van Randy genaamd Tegridy Farms, waar hij de plant oogst en een verscheidenheid aan producten van hennep produceert. Randy ontmoet een landbouwinspecteur die hem toestemming geeft om zijn cannabis te verkopen. Dat blijkt Towelie te zijn, die persoonlijk de verschillende soorten cannabis proeft. Randy wordt later bezocht door een vertegenwoordiger van een vapefabrikant genaamd Big Vape Colorado, die Randy’s product aan hun assortiment wil toevoegen, maar Randy weigert boos en wil helemaal niet geassocieerd worden met vapen.

Boos dat zijn buurman Joe zijn boerderij aan Big Vape heeft verkocht, en verder verontwaardigd dat zijn zoon Stan op school met een vapenpen werd betrapt, gaat Randy naar een Big Vape Colorado-winkel en valt de klanten daar aan. Kyle, Butters en Cartman stelen het vape-sap van de winkel, maar worden geconfronteerd met de vertegenwoordiger van Big Vape Colorado. Nadat Kyle de details van Big Vape Colorado’s betrokkenheid bij de vape epidemie op school heeft onthuld, valt de vertegenwoordiger Randy aan, maar Towelie helpt Randy. Randy begint alle grote tanks met vape-sap te verdampen vooraleer hij een joint opsteekt en naar binnen gooit, waardoor het gebouw explodeert. Terug op de boerderij viert hij de overwinning met Towelie, terwijl Stan zich helaas realiseert dat deze levensstijl op de boerderij zal doorgaan.