Jushi Holdings Inc. introduceert Jerry Garcia (Grateful Dead) cannabis in Californië

Vanaf dinsdag 8 december 2020 zal Garcia Hand Picked, een cannabiscollectie die is ontwikkeld door Holistic Industries in samenwerking met de Garcia-familie, beschikbaar zijn voor aankoop om de erfenis van Jerry Garcia te eren en te vieren.

0
Jushi Holdings Inc Jerry Garcia Grateful Dead cannabis Califonië Santa Barbara
Foto: Jushi Holdings Inc
- Advertentie -

Jushi Holdings Inc., een verticaal geïntegreerde, multi-state cannabisoperator, kondigde deze week in een persbericht aan via een van hun zuster merken een cannabis merk rondom oud Grateful Dead frontman Jerry Garcia in Californië: Garcia Hand Picked.

Rook de erfenis van Jerry Garcia van de Grateful Dead

Vanaf dinsdag 8 december 2020 zal Garcia Hand Picked, een cannabiscollectie die is ontwikkeld door Holistic Industries in samenwerking met de Garcia-familie, beschikbaar zijn voor aankoop om de erfenis van Jerry Garcia te eren en te vieren.

De Garcia Hand Picked cannabissoorten die verkrijgbaar zijn bij BEYOND / HELLO ™ Santa Barbara zijn onder andere: Chemdog (Sativa), SFV OG (Indica) en Fire OG (Hybrid). Bovendien zullen er ook andere Garcia Hand Picked merchandise-kleding en -accessoires te koop zijn bij Jushi’s belangrijkste winkellocatie in Californië.

Reactie Andreas Neumann, Jushi Creative Director

“We zijn verheugd om een eerbetoon te brengen aan de erfenis van Jerry Garcia, het icoon van de tegencultuur en frontman van de psychedelische rockband, de Grateful Dead”, aldus Jushi Creative Director Andreas Neumann in het persbericht.

“We zijn verheugd om een eerbetoon te brengen aan de erfenis van Jerry Garcia(…)”

“Garcia Hand Picked-producten, merchandise en accessoires weerspiegelen de waarden en overtuigingen van Garcia, waarvan er vele niet alleen relevant zijn, maar nog steeds worden weerspiegeld in de cannabisbeweging. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten verliefd zullen worden op deze nieuwe producten, omdat ze consistente, krachtige resultaten opleveren, net als de ‘77 Help/Slip/Franklin’s. Het komende jaar kijken we ernaar uit om onze klanten meer unieke merkervaringen te bieden en nieuwe partnerschappen en samenwerkingen aan te gaan met andere artiesten zoals mijn vrienden van de ‘stoner rock’ band Queens of the Stone Age.”

Gunstig gelegen nabij Loreto Plaza in het hart van Santa Barbara op 3516 State Street, kunnen mensen Garcia Hand Picked en andere cannabisproducten kopen in de winkel en via hun online website, dat stelt consumenten in staat om realtime prijzen en productbeschikbaarheid te bekijken, en vervolgens producten te reserveren die ze gemakkelijk in de winkel kunnen ophalen. In de nabije toekomst zal de winkel ook bezorgdiensten toevoegen zoals toegestaan ​​door de stad Santa Barbara.