Joe Exotic Cannabis: ‘Tiger King’ komt met productlijn, ondanks gevangenisstraf

Dat wist Joe Exotic toch maar te regelen vanuit de gevangenis, waar hij nog steeds een gevangenisstraf van 22 jaar uitzit.

0
Joe Exotic Cannabis
Screenshot via Twitter
- Advertentie -
Dutch Passion

Twee (oa CBD) bedrijven willen wel meeliften op de hype van Joe Exotic, beter bekend als de Tiger King uit de gelijknamige Netflix documentaireserie. In een exclusief interview met TMZ meldt de advocaat van de veroordeelde misdadiger Joseph Maldonado-Passage dat zijn cliënt een deal heeft met twee partners om Joe Exotic Cannabis te lanceren.

Vrij vertaald:

“Ik ben verheugd aan te kondigen dat mijn entertainmentadvocaat Brad Small, uit Beverly Hills, een exclusieve licentieovereenkomst heeft getekend met een THC-groep en cannabis. We zullen een verscheidenheid aan cannabisproducten onder het merk Joe Exotic naar Colorado, Californië en Joe’s thuisstaat Oklahoma brengen. Ze zullen edibles en verschillende exotische soorten van de bovenste plank bevatten. De producten zullen worden verkocht in apotheken in deze drie staten. Het is de Joe Exotic-soort van Cannabis, CBD en Edibles. Vraag je dispenser om een Joe Exotic en smoke een Joe.”

Van achter de tralies, waar hij nog steeds een gevangenisstraf van 22 jaar uitzit, zei advocaat Brad Small dat Maldonado-Passage zijn taken voor het bedrijf zal uitvoeren via e-mails met Small. Volgens TMZ zal Maldonado-Passage een vergoeding ontvangen in ruil voor het gebruik van zijn naam en zullen de geplande producten voor de lijn CBD-eetwaren bevatten die de pijn van verschillende kwalen helpen verlichten.