Legendarische cannabis breeder Karma Genetics opent eigen webshop

Voorheen waren de zaden van Karma Genetics alleen via andere webshops te koop.

0
karma genetics webshop
Screenshot
- Advertentie -

Voor de insiders was het al langer bekend, maar niet iedereen zal op de hoogte zijn van de recentelijk geopende webshop van Karma Genetics.

Voorheen waren de zaden van Karma Genetics alleen via andere webshops te koop, maar nu dus ook via de eigen webshop die te vinden is door naar karmagenetics.shop te surfen.

Rond 2008 begon Karma Genetics mee te doen aan cannabis cups over heel de wereld en won talloze prijzen. Tegenwoordig winnen de genetica nog steeds cannabis competities, alleen nu hoeft Karma zelf niet meer zelf mee te doen. Zijn genetica was en is bijvoorbeeld ook razend populair bij deelnemers van de HomeGrown Cup.

Karma Genetics, breeder van onder andere Headbanger, Sowahh, Sweets en Zowahh

Persoonlijk kwam Karma Genetics bij mij op de radar met de introductie van Headbanger (Sour Diesel x Biker Kush). Een geweldige naam natuurlijk, maar een uiterst fijne combinatie die menig breeder al heeft na proberen te maken. Maar geen een komt in de buurt van Headbanger zelf. Getuigd van uitstekende selectie van de vader en moeder.

De laatste paar jaren is Karma Genetics vooral eerst bezig geweest met het terug kruisen tot de juiste Sour Diesel was gevonden. Ook wel Sowahh genoemd. Deze is in de verkoop gegaan, maar is ook gekruist met enkele toppers zoals Guava Gelato dat de heerlijke Sweets heeft gemaakt. Maar ook Zkittlez met Sowahh bijvoorbeeld die Zowahh creëerde.

Naast de zaden is er nu ook een verscheidenheid aan merchandise te koop. Genoeg redenen om eens rond te snuffelen in de nieuwe webshop dus.

Luister ook naar de High Tea Potcast met Karma van mijn collega’s.