Kees Schelfhout verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2022

Kees Schelfhout verkozen tot de winnaar in de categorie Ondernemer van het Jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
Kees Schelfhout verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2022
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Kees Schelfhout, winnaar in de categorie Ondernemer van het Jaar 2022.

Ondernemer van het Jaar 2022: Kees Schelfhout

Met 19% van de stemmen is Kees Schelfhout verkozen tot de winnaar in de categorie Ondernemer van het Jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

Met een vader als Karel Schelfhout (oprichter van Super Sativa Seed Club en BioTabs), is het geen verrassing dat zijn zoon Kees succesvol zou worden in de cannabisindustrie. Aanvankelijk begonnen bij BioTabs, is hij nu een duizendpoot die tegenwoordig daarnaast zijn eigen webshop ex-tractors.com heeft waar hij allerlei producten verkoopt voor de doorgewinterde cannabis liefhebber die je nergens anders vind in Nederland. Ook is hij een bekroond hasjmaker en gaat in het wietexperiment aan de slag gaat bij teler Aardachtig.

Namens de organisatie: van harte proficat Kees!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.