Terps Army verkozen tot Coffeeshop van het Jaar 2022

Terps Army is verkozen tot Coffeeshop van het Jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
Terps Army is verkozen tot Coffeeshop van het Jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Terps Army, winnaar in de categorie Coffeeshop van het Jaar 2022.

Coffeeshop van het Jaar 2022: Terps Army

Met 16,7% van de stemmen is Terps Army verkozen tot Coffeeshop van het Jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

Lorenzo, de eigenaar en oprichter van het merk Terps Army, is nog maar sinds kort in Amsterdam, maar er zijn al twee coffeeshops te vinden. Sinds 2020 is Terps Army ook in Amsterdam te vinden, waar vroeger El Guapo zat in het centrum. Maar dit jaar is daar een tweede locatie bij gekomen waar vroeger coffeeshop Noon zat. Sinds dat ze in Amsterdam zitten, hebben ze de cannabismarkt goed weten op te schudden met hun hoge kwaliteit producten.

Namens de organisatie: van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.