Coffeeshop Noon vanaf 10 august tweede Terps Army in Amsterdam

Daarmee is het alweer de tweede Terps Army locatie in Amsterdam en de derde in de wereld.

0
lorenzo terps amy coffeeshop noon amsterdam
Foto via @iamterpsarmy op Instagram.
- Advertentie -

Vanaf woensdag 10 augustus gaat coffeeshop Noon in Amsterdam voortaan verder onder de naam Terps Army. Het is de tweede coffeeshop die zijn naam verandert in Terps Army. Eerder veranderde El Guapo in mei vorig jaar al in Terps Army coffeeshop.

Tweede Terps Army coffeeshop in Amsterdam, coffeeshop Noon is niet meer

Als je Terps Army al volgde op Instagram, dan had je al kunnen zien dat een tijdje geleden de verbouwing van een coffeeshop was gestart. Echter was het niet bekend om welke coffeeshop het precies ging, totdat afgelopen zaterdag Terps Army op hun Instagram account bekend maakten dat het ging om coffeeshop Noon. Omdat het een privé account betreft, moet je ze zelf wel eerst volgen voordat je de aankondiging kunt zien.

Daarmee is het alweer de tweede Terps Army locatie in Amsterdam en de derde in de wereld. Terps Army heeft namelijk ook een Cannabis Social Club in Barcelona.

Sinds dat Terps Army vorig jaar in Amsterdam is geopend, heeft dat ook zeker effect gehad. Lorenzo had het over ‘bringing the terps back to Amsterdam’ en na iets meer dan een jaar kan ik stellen dat hij daarin is geslaagd. Mijn laatste aankoop aldaar was een fantastische, mits prijzige (net geen Cali prijs) Pink Runtz uit Spanje van de stek uit Californië. Maar eerder was er ook echte, goede Zkittlez te vinden wat er altijd wel goed in gaat bij mij.

zkittlez wiet terpsarmy terps army
Lekkere Zkittlez wiet van Terps Army.

Terps Army coffeeshop locaties in Amsterdam

De nieuwe Terps Army coffeeshop is te vinden te Zieseniskade 22, 1017 RT Amsterdam (zie kaartje hieronder). De andere coffeeshop is te vinden op de Nieuwe Nieuwstraat 32HS, 1012 NH Amsterdam.