De Beursberichten: aandelen dalen na slecht nieuws over bankenwetgeving

Niet één bedrijf dat we volgen in De Beursberichten kende groei ten opzichte van vorige week. Aan de basis daarvan ligt de SAFE Banking Act, die weer een flinke tegenslag kende.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 49

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,87 dollar waard per aandeel na een een stijging van 2,38%. Een week later is het aandeel gedaald naar 3,71 dollar: een daling van 4,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,62 dollar waard na een stijging van zo’n 3,43%. Een week later is het aandeel 3,24 dollar waard: een daling van zo’n 10,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,11 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 1,3%. Vandaag is het 2,89 dollar waard: een daling van zo’n 7,07%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 1,98 dollar per aandeel waard na een daling van 6,6%. Vandaag is het 1,76 dollar waard: een verdere daling van 11,11%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,86 waard na een daling van zo’n 0,53%. Het aandeel is een week later 1,55 dollar waard: een verdere daling van zo’n 16,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,27 dollar waard na een daling van 4,5%. Vandaag is het 1,13 waard: een daling van 11,02%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,5008 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 4,55%. Vandaag staat het op 0,4685: een stijging van zo’n 6,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aandelen dalen na slecht nieuws over bankenwetgeving

Niet één bedrijf dat we volgen in De Beursberichten kende groei ten opzichte van vorige week. Aan de basis daarvan ligt de SAFE Banking Act, die weer een flinke tegenslag kende.