Mascotte Organic Hemp vloei Hennep product van het Jaar 2022

Mascotte Organic Hemp is de winnaar geworden in de categorie Hennep product van het jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
Mascotte Organic Hemp vloei Hennep product van het jaar 2022
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Mascotte Organic Hemp, winnaar in de categorie Hennep product van het Jaar 2022.

Hennep product van het Jaar 2022: Mascotte Organic Hemp

Met 42,7% van de stemmen is Mascotte Organic Hemp de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Hennep product van het Jaar.

De vloei voor mensen die bewust in het leven staan en voor duurzaam gaan. Want het vloeipapier is gemaakt van 100% organic hemp. De verpakking is vervaardigd van graspapier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mascotte (@mascottenl)

Namens de organisatie: van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.