Auto THC-Victory (Dutch Passion) Innovatie van het jaar 2022

Auto THC-Victory van Dutch Passion is de winnaar geworden in de categorie Innovatie van het jaar tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022.

0
Auto THC-Victory (Dutch Passion) Innovatie van het jaar 2022
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Auto THC-Victory (Dutch Passion), winnaar in de categorie Innovatie van het Jaar 2022.

Innovatie van het Jaar 2022: Auto THC Victory (Dutch Passion)

Met 50,2% van de stemmen is Auto THC-Victory van Dutch Passion de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Innovatie van het Jaar.

De Auto THC-Victory zaden van Dutch Passion zijn ‘s werelds eerste autoflowering THCV cannabiszaden. Je mag ongeveer 6-8% THCV (tetrahydrocannabivarine) en een vergelijkbare hoeveelheid THC in de gedroogde toppen verwachten.

Namens de organisatie: van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.