Meer commercie in 2023: consultancy door Jef Martens

De wietproef is vertraagt, maar om niet stil te komen te zitten is het voor Jef Martens daarom nu tijd om voor 2023 ook betaalde consultancy producten aan te bieden.

0
thc dosering cannabis industrie bedrijfspraktijken Marthe Ongenaert duurzame verpakkingen burgemeester Arnhem pyxus international organigram british american tobacco
- Advertentie -

Zo aan het einde van 2022 wil ik wat nieuws proberen. Een aanbieding voor kort advieswerk voor een vaste prijs. Zoals jullie weten is het Experiment gesloten coffeeshopketen vertraagd. Dat heeft invloed op het type werk wat ik kan doen. Om niet stil te komen te zitten is het daarom nu tijd om voor 2023 ook betaalde consultancy producten aan te bieden.

Om dat kracht bij te zetten lever ik dit keer een verslag in vier delen van een interessante workshop over cannabis kwaliteit. Er zijn veel onderwerpen besproken tijdens deze twee dagen. Veel daarvan zijn technisch van aard en hebben impact op de manier van werken voor jouw bedrijf.

Die impact kan op de korte termijn spelen, vanaf 2023. Ook kunnen zaken op de middellange termijn doorwerken ongeveer vanaf 2025. Wat is dan voor jouw bedrijf belangrijk om te weten en te doen? Dat kunnen we uitwerken naar een passende analyse.

Een greep uit de onderwerpen qua cannabis kwaliteit die aan bod zijn gekomen:

RegelgevingStandaarden
Voorlichting
Productinformatie
Voedingsmiddelen
Bestrijdingsmiddelen
Verpakkingen
Meet- en regeltechniek
Schoonmaak
Licht, lucht, filtertechniek
Watermanagement
Zware metalen
Good Agricultural Processes
Good Manufacturing Processes
ISO certificering
Bepalen plantsoort
Monografie
BedrijfsvoeringLaboratoria
Kwaliteitsprocessen
Kwaliteit borgen
Monstermanagement
Microbiologie
Data analyse
Proces indicatoren opstellen
Productiefactoren voor gelijkmatige productie opbrengsten
Voorstel van GMCCP door Bedrocan
Verpakkingskwaliteit en voedselveiligheid
Risico analyse
Monsterafname en bereiding
Afspraken maken voor analyse
Impact van nieuwe EU richtlijn medicinale cannabisbereiding
Machines, standaarden en onderlinge verschillen

Korte analyse op maat

In de verslagen over de workshop cannabis kwaliteit worden enkele punten behandeld, maar lang niet alles. Buiten deze workshop heb ik nog veel meer bronnen en kennis uit verschillende industrieën. Daardoor kan ik gericht antwoord geven op jouw specifieke bedrijfssituatie. Dat vat ik samen in een analyse en presentatie.

In zo’n analyse beschrijf ik bijvoorbeeld de belangrijkste ontwikkelingen, risico’s en kansen die aansluiten bij jouw bedrijf en vraagstukken. Met een (online) gesprek bespreken we de omvang en diepgang (scope) van de te leveren materialen. Voor aanvang wordt er een vaste prijs afgesproken voor het eindproduct binnen de gestelde omvang en diepgang.

Het opgeleverde analysewerk (rapport) helpt jouw bedrijf met beslissingen nemen en is daarom altijd maatwerk. Deze analyses zijn kortdurend (maximaal 14 dagen doorlooptijd) en bedoeld als eenmalige oplossing.

Heb je interesse, of denk je dat jouw leidinggevende extra zekerheid kan gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in en kom ik zo spoedig mogelijk bij je terug.