MJBiz (en MJBizCon) verkocht aan Emerald X voor $ 120 miljoen dollar

Het moederbedrijf van MJBizDaily, waar ook MJBizCon onder valt, is verkocht aan Emerald X voor $ 120 miljoen dollar plus mogelijke inkomsten.

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet
- Advertentie -

Het moederbedrijf van de grootste cannabisindustrie nieuwswebsite uit het buitenland MJBizDaily, waar ook MJBizCon, The Emerald Conference, Hemp Industry Daily en MJBizMagazine onder vallen, is verkocht aan Emerald X voor $ 120 miljoen dollar plus mogelijke inkomsten.

MJBizDaily, MJBizCon, The Emerald Conference, Hemp Industry Daily en MJBizMagazine verkocht aan Emerald X

Hervé Sedky, president en CEO van Emerald, zei dat de deal past in de strategische plannen van Emerald: “De toonaangevende evenementen- en contentportfolio van MJBiz, in combinatie met hun 365-dagen-engagementplatform – dat de hele toeleveringsketen van cannabis met elkaar verbindt – zal ons collectieve productaanbod diversifiëren, ons groeiprofiel verbeteren en ons in staat stellen om op de lange termijn nog meer waarde te leveren aan onze klanten op termijn.”

“Dit benadrukt echt de snel groeiende interesse in cannabis vanuit alle hoeken van de zakenwereld(…)”

De belangrijkste evenementen van Emerald zijn Outdoor Retailer, ASD Market Week en de International Pizza Expo. Maar het bedrijf organiseert in totaal meer dan 150 verschillende evenementen. Waaronder nu dus ook MJBizCon, dat meer dan 1.200 exposanten en 27.000 aanwezigen trok toen het afgelopen oktober in Las Vegas werd gehouden ondanks de pandemie.

“Dit benadrukt echt de snel groeiende interesse in cannabis vanuit alle hoeken van de zakenwereld, het enorme potentieel van de markt en het succes van niet alleen MJBiz, maar ook van de hele industrie”, zei Chris Walsh, CEO van MJBiz. “We zien dit soort deals voor cannabis als baanbrekende bedrijven zoals het onze om de volgende groeigolf van de industrie effectiever aan te boren en te bevorderen.”

Cannabis Industrie Awards 2023