NBA-icoon Gary Payton lanceert cannabis productlijn ‘General Principe’

De productlijn van NBA-icoon Gary Payton heet 'General Principle' en is een wellness merk voor sporters en atleten.

0
NBA gary payton cannabis canada
- Advertentie -

Mocht je geen NBA fan zijn, kan het zijn dat je toch al hebt gehoord van Gary Payton. Al is het maar vanwege de gelijknamige wiet van het bedrijf Cookies. Maar deze week werd bekend door een persbericht dat Payton’s Place LLC met BC Craft Supply Co een samenwerking is aangegaan. De samenwerking omvat het lanceren van de productlijn ‘General Principle’, een wellness merk voor sporters en atleten.

De nieuwe General Principle-productlijn bevat op prestaties geïnspireerde cannabisproducten, gedreven door natuurlijke voedingsingrediënten, medicinale kruiden en supplementen, en premium cannabis- en hennepextracten. Het resultaat is een reeks functionele, op sport gerichte cannabisproducten die zijn ontworpen om geweldig te smaken, goed te voelen en effectief te zijn.

Reactie Gary Payton

“Ik geloof in de kracht van cannabis en de tastbare impact die het kan hebben op je gezondheid(…)”

“Ik geloof in de kracht van cannabis en de tastbare impact die het kan hebben op je gezondheid, vooral op het gebied van pijnbeheersing, atletisch herstel en sporttrauma. Als ex-professionele atleet en ouder dan 50 jaar, werd ik geïnspireerd om een ​​productlijn te creëren die elke atleet kan gebruiken als onderdeel van hun fitness- en herstelprogramma’s, en om vertrouwen te hebben in de resultaten”, aldus Gary Payton zelf in het persbericht.

“Nadat ik betrokken was bij alle aspecten om dit nieuwe merk tot leven te brengen, van de unieke formuleringen tot de verpakking, kon ik niet gelukkiger zijn om General Principle op de Amerikaanse markt te brengen.”

Reactie BC Craft Supply Co

De lancering van het merk biedt BC Craft Supply Co een robuust platform om de segmenten sportvoeding, herstel en hydratatie te betreden; en legt de basis voor de acceptatie van tetrahydrocannabinol (THC) in productaanbiedingen in de staat Californië, en cannabidiol (CBD) onder federale regelgeving, inclusief producten die in de VS worden verkocht die CBD bevatten afkomstig van federaal toegestane industriële hennep.

“(…)ongelooflijk verheugd om een ​​ambachtelijk, doelgericht merk te lanceren met Gary Payton(…)”

“Ik heb diepe bewondering voor Gary Payton voor wat hij heeft kunnen bereiken in zijn onberispelijke sportcarrière, evenals voor de cannabisindustrie in de Verenigde Staten”, zegt Matthew Watters in het persbericht, CEO van BC Craft Supply Co.

“We zijn altijd toegewijd geweest aan het bevorderen van cannabinoïde-innovatie, en daarom zijn we ongelooflijk verheugd om een ​​ambachtelijk, doelgericht merk te lanceren met Gary Payton, iemand waarvan we weten dat consumenten vertrouwen voor zijn ambitie en herkenbaarheid.”

De productlijnen van General Principle zijn gericht op zowel gelicentieerde THC-markten in Californië als National Direct to Consumer (D2C) hennep CBD-markten vanaf december 2021.

“(…)acceptatie van zowel THC- als CBD-gebaseerde producten in het professionele sportlandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd(…)”

“Het gebruik en de acceptatie van zowel THC- als CBD-gebaseerde producten in het professionele sportlandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en zal dat blijven doen. We zijn getuige geweest van de negatieve effecten van opioïden en voorgeschreven pijnstillers en erkennen dat atleten op zoek zijn naar gezondere alternatieven”, zegt Sorell Raino-Tsui in het persbericht, vicevoorzitter van dochteronderneming Feelwell Brands.

“De samenwerking met Gary en het Payton’s Place-team is een belangrijke stap in het aanpakken van de cannabinoïdemarkten in de Verenigde Staten, en we kunnen niet wachten om binnenkort meer details te delen over de lancering van General Principle.”