De Beursberichten: derde week achter elkaar matige cijfers op de beurs

Net zoals in de vorige editie (en de twee edities daarvoor) van De Beursberichten is er weinig goed nieuws te melden. 

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 29

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 20,66 dollar waard na een daling van 6,39%. Een week later is het aandeel nog iets verder gedaald naar 20,44 dollar: een daling van 1,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 7,51% naar 15,01 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 14,60 dollar: een verdere daling van 2,73%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling met 5,88% naar 7,51 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,52 dollar en is het aandeel dus weer iets gestegen met 0,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 7,67 dollar na een daling van 4,125% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 7,43 dollar waard: een verdere daling van 3,12%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,86 waard na een daling van 4,125%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 6,49 dollar: een daling van 5,39%, ondanks een opening van een nieuwe cannabiswinkel in Ontario en de overname van DankStop.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,74 dollar per aandeel na een daling van 6,5%. Vandaag is het 3,76 dollar waard: een minimale stijging van 0,53%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Derde week matige cijfers op de beurs

Net zoals in de vorige editie (en de twee edities daarvoor) van De Beursberichten is er dus weinig goed nieuws te melden.