High Tide (NASDAQ:HITI) opent 20ste cannabiswinkel in Ontario

De aankondiging werd gedaan nog maar twee dagen nadat ze bekend maakten dat High Tide zes cannabiswinkels in Canada overnam. En in juni namen ze Daily High Club over.

0
high tide cannabis winkels canada
Via High Tide
- Advertentie -

Eind vorige week liet High Tide (NASDAQ:HITI) weten in een persbericht dat ze alweer hun 20ste cannabiswinkel alleen al in de provincie Ontario hebben geopend.

20ste cannnabiswinkel in Ontario voor High Tide

Het zou gaan om de Canna Cabana-winkel in Rideau Street 111 in Ottawa, Ontario. De nieuwe winkel brengt het totale aantal winkellocaties van High Tide voor de verkoop van recreatieve cannabisproducten en consumptieaccessoires in Ontario op 20. In lijn met de strategie van het bedrijf om organische groei in winstgevende buurten te stimuleren, bevindt de nieuwe winkel zich in een van de meest iconische straten in de het centrum van de nationale hoofdstad van Canada en ligt op slechts een paar meter afstand van belangrijke toeristische attracties zoals het Rideau Centre-winkelcentrum, Parliament Hill en de Byward Market.

“(…)tempo van de organische groei in onze fysieke Canadese activiteiten versnellen(…)”

“De opening van onze twintigste winkel in de grootste provincie van Canada, samen met de aanhoudende groei van onze e-commerce-activiteiten, wordt mogelijk gemaakt door de sterke fundamenten van High Tide”, zei Raj Grover in het persbericht, President en Chief Executive Officer van High Tide. “Nu de pandemie-gerelateerde beperkingen op de bouw zijn opgeheven, zullen we het tempo van de organische groei in onze fysieke Canadese activiteiten versnellen, terwijl we doorgaan met het nastreven van onmiddellijk aantrekkende e-commerce-gerelateerde acquisities in de Verenigde Staten”, voegde de heer Grover eraan toe.

Snelle groei na NASDAQ notering

De aankondiging werd gedaan nog maar twee dagen nadat ze bekend maakten dat High Tide zes cannabiswinkels in Canada overnam. En in juni namen ze Daily High Club over.

High Tide is ook actief in Nederland door de overname van Grasscity en sinds kort ook op de NASDAQ genoteerd.