Nieuw: ontvang een email na publicatie artikel in specifieke categorie

Omdat er een praktische, functionele update is wilde ik dit even met jullie lezers delen vandaag.

Mauro Picavet
Mauro Picavet is de oprichter en eindredacteur van cannabisindustrie.nl, Highlife Cup jurylid, beheerde 7 jaar de Engelse cannabis cultuur website thestonedsociety.com, werkte 3 jaar voor Cannabis News Network, en is de secretaris van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is sinds 2012 actief in de cannabisindustrie.
- Advertisement -
Dutch Passion

Deze website bestaat inmiddels alweer meer dan negen maanden en uiteraard staat de ontwikkeling ook niet stil. Omdat er een praktische, functionele update is wilde ik dit even met jullie lezers delen vandaag. Het is nu namelijk mogelijk om een email te ontvangen wanneer we een nieuw artikel publiceren in een specifieke categorie. Zo kunt u heel precies op de hoogte worden gehouden voor de relevante onderwerp voor uw bedrijf.

Update 7 april: onderstaande functie heeft nog een aantal bugs en is momenteel nog niet beschikbaar.

Nieuw: ontvang per email een notificatie van een nieuw artikel

Het werkt als volgt. Hieronder (maar in het vervolg via de nieuwsbrief pagina) vult u uw email adres in en daaronder kunt u aangeven door op het zwarte driehoekje te klikken in het formulier en de categorie of categorieën te selecteren waarvan u binnen een uur na publicatie bericht over wilt krijgen. Daarna hoeft u alleen op de ‘Subscribe Me’ knop te drukken en is het gelukt. Via dit formulier kunt u ook uw voorkeuren aanpassen of afmelden. Het artikel komt u toe 15 minute na publicatie.

[stc-subscribe]

Andere updates: simpeler en sneller

Op de achtergrond heb ik nog een aantal verbeteringen doorgevoerd die de website nog sneller heeft gemaakt. Helaas zijn er wel een paar mooie elementen gesneuveld, maar het is belangrijk voor Google en daarmee de lezer.

De mobiele homepage heeft de grootste versimpeling gezien, zo is onder andere de stock market ticker niet meer aan de bovenkant te vinden en zijn vrijwel alle afbeeldingen komen te vervallen. Mobiel is dan ook vooral bedoeld om even snel iets nieuws te lezen, maar wilt u deze website in zijn volledige pracht en praal bekijken dan raad ik aan via uw desktop of laptop naar te surfen.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
531VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES