Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 13

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 13.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

New York legaliseert cannabis, coffeeshops en thuisteelt

Na jaren van het er over hebben, tekende deze week de gouverneur van New York de Marijuana Regulation and Taxation Act die cannabis legaliseert inclusief coffeeshops en thuisteelt.

Ook politici in de staat New Mexico legaliseren cannabis inclusief thuisteelt

Dat maakt New Mexico de achttiende staat plus Washington D.C. en twee overzeese gebieden van de Verenigde Staten dat cannabis volledig heeft gelegaliseerd.

Cannabis Social Club regulering geïntroduceerd in Senaat van Spanje

De wetgeving die vorige week is geïntroduceerd in de Spaanse Senaat is vrijwel identiek aan de wet die aanvankelijk in Catalonië de Cannabis Social Clubs had gereguleerd en heeft grote kans van slagen met de linkse coalitieregering van sociaaldemocraten en radicaal-links.

Terugkijktip: 6 burgemeesters over huisuitzettingen en ethische coffeeshop kwesties

De eerste aflevering met 6 burgemeesters van De Achterkant Van Het Gelijk gaat namelijk over Wet Damocles en een hypothetische situatie met een coffeeshopeigenaar.

YouTube versoepelt beperkingen genereren inkomsten cannabis content

Vanaf april kunnen makers weer inkomsten genereren mits het gaat om inhoud die “is gericht op de aankoop, fabricage of distributie van drugs” op een educatieve of “niet-verheerlijkte” manier.

Vraag naar medicinale cannabis in VS neemt toe tijdens coronacrisis

Er is een grotere vraag naar medicinale cannabis, ondanks de legalisatie van cannabis voor volwassenen laten nieuwe enquêtegegevens zien.

Greenlane (NASDAQ:GNLN) kondigt fusie aan met KushCo

Na voltooiing van de fusie zal de medeoprichter van KushCo, de huidige voorzitter en CEO, Nick Kovacevich, het gecombineerde bedrijf leiden als Chief Executive Officer, en op een later tijdstip zal een onafhankelijke voorzitter van de raad worden benoemd.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?