Oproep: Gastschrijvers & Columnisten Gezocht

Wil jij bijdragen aan cannabisindustrie?

0
cannabisindustrie cannabis industrie CBD marktomvang markt wereldwijd cannabis bezorging

Ben je al een schrijver of heb je ambities? Heb je iets om te delen? Dat kan! Cannabisindustrie.nl is namelijk op zoek naar gastschrijvers en columnisten.

Coffeeshop ondernemers

Ten eerste zijn we op zoek naar coffeeshop ondernemers die graag hun stem willen laten horen. Het is vaak moeilijk om gehoord te worden en jouw stem kan van grote waarde zijn voor de cannabis industrie in zijn geheel.

Growshop ondernemers en werknemers

Ten tweede growshop ondernemers en werknemers, voor wie hetzelfde geldt als coffeeshop ondernemers. Alleen dan in een nog grotere mate.

Investeerders

Tegenwoordig kan je ook cannabis aandelen kopen en dus zijn er al investeerders in cannabis. Zou je daar graag over schrijven? We zouden het graag horen.

Advocaten, accountants

De cannabis industrie ook goede advocaten en accountants nodig. Hun stem en mening is daarom zeer belangrijk en zouden we graag delen.

Budtenders

En ten slotte budtenders, oftewel de mensen die in de coffeeshop werken achter de verkoop balie. Immers zij zijn degenen die direct in contact staan met de coffeeshop klanten.

Hasjmakers, extractors en edibles makers

Eigenlijk mag het niet in Nederland, maar toch gebeurt het. We zoeken mensen die het toch hasj, hasjolie, en edibles maken. Hier of in het buitenland. Kan natuurlijk anoniem.

Vorm, verwachting

Dat kan als columnist of gastschrijver. Colums zijn ongeveer 500 woorden en op enigszins regelmatige basis. Dat kan zijn eens per week, eens per twee weken of eens per maand. De inhoud die je kiest mag je zelf bepalen.

Je kan ervoor kiezen om dit anoniem te doen, of onder een gekozen naam of bedrijf zodat je in je beschrijving onderaan het artikel uitleg kan geven over jezelf (of bedrijf) en eventuele links daar kan plaatsen.

Interesse? Neem contact met ons op.