Cannabis Industrie Podcast #1 met gast Derrick Bergman

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe podcast over de cannabis industrie in Nederland en buitenland gehost door cannabisindustrie.nl oprichter Mauro Picavet. Eerste gast: Derrick Bergman.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl

Klik hier voor Spotify link.

Besproken in deze podcast:

Het dramatische overlijden van onze vriend Jules Stobbs, de stichting VOC Patreon campagne, Edward Bernays en de Torches of Freedom waarna het geaccepteerd werd voor vrouwen om te roken, Amazon en lokaal kopen, de wietproef en wietproef aanmelding, Canopy Growth en kartelvorming, buitenkweken en verduisteren, de HomeGrown Cup, Spannabis 2020, Growlands, Derrick schrijft sinds kort voor Mediwietsite, samenwerking in cannabis activisme, bezoek Derrick aan CannNextx en de daaruit volgende High Tea Potcast.

Over Derrick Bergman:

Derrick Bergman schrijft al sinds begin jaren negentig over cannabis, onder meer voor Highlife, EssensiE en Leafly. Voor CNNBS schrijft hij wekelijks over de strijd van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC). Derrick is journalist, fotograaf en voorzitter/woordvoerder van het VOC. Iedere twee weken host hij met Rens Hoppenbrouwers de High Tea Potcast.

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

225VolgersVind ik leuk
656VolgersVolgen
516VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

185 ARTIKELEN0 REACTIES
28 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES