Cannabis Industrie Podcast #1 met gast Derrick Bergman

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe podcast over de cannabis industrie in Nederland en buitenland gehost door cannabisindustrie.nl oprichter Mauro Picavet. Eerste gast: Derrick Bergman.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. Vandaag de eerste aflevering met Derrick Bergman.

Te beluisteren via Spotify of hier op de website

De podcast is te beluisteren via Spotify (ook zonder Spotify app of abonnement) maar ook direct op de website, zoals in het podcast archief.

Doordat de podcast online wordt opgenomen is het mogelijk gasten van de andere kant van de wereld te ondervragen. Daarmee krijgen de luisteraars direct van de bron te horen hoe het er aan toe gaat met de legale markten in de Verenigde Staten en Canada.

Deze eerste podcast was ook een test, enkele verbeteringen zullen direct bij de volgende aflevering merkbaar zijn.

Aflevering 1 met Derrick Bergman

In de eerste aflevering is mijn zeer gewaardeerde collega te gast Derrick Bergman, bekend als voorzitter en woordvoerder van stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabis Verbod.

Daarnaast schrijft Derrick al sinds begin jaren negentig over cannabis, onder meer voor Highlife, EssensiE en Leafly. Voor CNNBS schrijft hij wekelijks over de strijd van stichting VOC.

Derrick is journalist, fotograaf en iedere twee weken host hij met Rens Hoppenbrouwers de High Tea Potcast.

Besproken in deze podcast:

Het dramatische overlijden van onze vriend Jules Stobbs, de stichting VOC Patreon campagne, Edward Bernays en de Torches of Freedom waarna het geaccepteerd werd voor vrouwen om te roken, Amazon en lokaal kopen, de wietproef en wietproef aanmelding, Canopy Growth en kartelvorming, buitenkweken en verduisteren, de HomeGrown Cup, Spannabis 2020, Growlands, Derrick schrijft sinds kort voor Mediwietsite, samenwerking in cannabis activisme, bezoek Derrick aan CannNext en de daaruit volgende High Tea Potcast.

Klik hier voor Spotify link.