Cannabis Industrie Podcast #22 over Wet Camulet met drs. Hester Kooistra CIP 022

  0
  cannabis industrie podcast
  - Advertentie -
  Dutch Passion

  Besproken in deze podcast

  Vrouw zijn in een mannenwereld, het wietexperiment, Wet Camulet, het BMC, grote nieuws van de Verenigde Naties, James Burton, Leli Holland en de Cannagenethics Foundation.

  Hester voegde na de podcast nog het volgende toe: “Uiteindelijk heb ik wel antwoord gekregen op de vraag aan de Procureurs generaal en mevr. Bonn. Heb toen namelijk ook gebeld met het WODC en mevr. van Ooyen-Houben gesproken, die zei gewoon eerlijk ‘goh daar moet ik even over nadenken’ en ze deed meteen ook even navraag bij een collega die ook het spoor bijster was. Ze zei wel ‘je moet er wel mee doorgaan, gewoon volhouden’. Later las ik in een WODC artikel van haar hand de wetsartikelen waar ik naar opzoek was. Die staan genoemd in de LeLi en Aan tafel artikelen: Wet algemeen bestuursrecht art 4.81 en Gemeentewet art 180. Mevr. van Ooyen-Houben is nadien tegen wil en dank de klokkenluidster van het WODC geworden.”

  Over drs. Hester Kooistra

  Drs. Hester Kooistra is humanisticus en de ontdekker van het door haar genoemde ‘Wet Camulet’, oftewel cannabis regulering via opiumwet 3b lid 2 en een cannabisbijsluiter. Daarnaast is ze de secretaris Cannagenethics Foundation, werkt ze mee aan de Cannabis Kieswijzer, is ze actief binnen stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod en nog veel meer. Hester is zeer actief op Twitter en ook te vinden op Linkedin.

  Extra links ter verdieping: