Cannabis Industrie Podcast #14 met Fatih Peeters van VZW Oost West Thuis Best

Fatih Peeters is de voorzitter van de VZW Oost West Thuis Best in Stekene en zat (tot december 2019) 13 maanden vast in de gevangenis.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Fatih Peeters. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 14 met Fatih Peeters

Over Fatih Peeters

Fatih Peeters runde drie jaar lang de Cannabis Social Club VZW Oost West Thuis Best in Stekene, na geïnspireerd te zijn door Joep Oomen en Trekt uw Plant, voordat hij werd opgepakt 11 oktober 2018. Daarvoor zat hij 13 maanden vast. Een Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW) is een stichting in België.

Besproken in deze podcast:

Lid geworden van Trekt uw Plant, inspiratie door Joep Oomen, zelf begonnen met VZW Oost West Thuis Best in Stekene, advocaten en justitie, Louk Hulsman, rechtszaak Mambo Social Club, inval 11 oktober 2018, overtreding wet 1921, rechtszaak en daarin eigen advocaat, gevangenis in België, nu op vrije voet en verdere plannen.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
529VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES