Radiant Canna ontvangt exclusieve rechten voor Marley Natural cannabisproducten in Californië

Radiant Canna gaat Marley Natural cannabisproducten producten produceren en distribueren in Californië.

0
marley natural radiant canna cannabis californië
Via PR Newswire

Bob Marley zelf is inmiddels sinds 1981 niet meer onder de mensen, maar het merk ‘Marley’ is nog altijd springlevend. Zo maakte Radiant Canna deze week bekend in een persbericht dat het de exclusieve rechter heeft verkregen voor het maken van Marley Natural cannabisproducten in Californië. De overeenkomst van Radiant met Docklight Brands, Inc. markeert de terugkeer van Marley Natural op de Californische markt en stelt Radiant in staat om Marley Natural cannabis toppen, concentraten en eetbare producten te produceren en distribueren.

Radiant Canna gaat Marley Natural cannabisproducten producten produceren en distribueren in Californië

“Bob Marley had misschien wel de grootste invloed op het destigmatiseren van cannabis, het promoten van het gebruik ervan en het behandelen met het sacramentele respect dat het verdient”, zegt Aaron Selverston in het persbericht, CEO en medeoprichter van Radiant Canna. “We zijn verplicht ervoor te zorgen dat zijn nalatenschap en de strijd voor vrede, vrijheid en gerechtigheid waaraan hij zijn leven heeft gewijd, worden gerespecteerd en gepromoot via elk product dat we maken dat zijn naam draagt.”

“Radiant begrijpt het ethos van Marley Natural en zal levendige en hoogwaardige producten brengen aan consumenten die van het merk houden”

“We zijn buitengewoon enthousiast om met Aaron en het team van Radiant samen te werken om de erfenis van Bob Marley in ‘s werelds grootste cannabismarkt verder uit te bouwen”, zegt Damian Marano in het persbericht, CEO van Docklight Brands. “Radiant begrijpt het ethos van Marley Natural en zal levendige en hoogwaardige producten brengen aan consumenten die van het merk houden.”

De kernproductlijn van Marley Natural bestaat uit duurzame, in de zon en in kassen gekweekte bloemen tegen betaalbare prijzen, geteeld door oude boeren in de regio Emerald Triangle in Noord-Californië. Het zal worden aangevuld met de Marley Natural Studio-lijn, ‘met de nadruk op limited-edition batches van krachtige, exotische toppen die worden gekweekt door een samengestelde groep bekroonde kwekers’. Daarnaast is Radiant Canna van plan om later dit najaar een lijn van met THC edibles te introduceren, evenals pre-rolls en vapes.

De cultuur van Radiant is gebouwd op de symbiose van cannabis en muziek, en het management van het bedrijf is van mening dat het merk Marley Natural perfect aansluit bij hun inspanningen om de cannabiscultuur te behouden en te koesteren door middel van muziek en levensstijl. Radiant zet zich in om Bob Marley’s erfenis van sociale rechtvaardigheid, positieve verandering, persoonlijk welzijn en milieubewustzijn te ondersteunen door voornamelijk in te kopen bij kleine familieboerderijen en door een niet-aflatende inzet voor duurzaamheid te behouden.

Greenlane brengt Marley Natural accessories naar Europa

De accessories van het merk Marley Natural zijn overigens sinds oktober vorig jaar beschikbaar in Europa dankzij Greenlane. De wiet daarentegen zal nog wel even op zich laten wachten, alhoewel het snel kan gaan met licensing deals zoals je ook ziet met Cookies.