Soliciteer voor beleidsmedewerker handhaving wietteelt in Hellevoetsluis

De gemeente Hellevoetsluis is een van de wietexperiment gemeenten en heeft een vacature 'beleidsmedewerker handhaving wietteelt' uitstaan.

0
cannabis ondernemer
- Advertentie -

Hellevoetsluis is een van de 10 gemeenten waar het wietexperiment staat plaats te vinden. De gemeente is bezig met de voorbereidingen en zo maakte en Google alert ons attent op een vacature die uit staat voor een ‘beleidsmedewerker handhaving wietteelt’.

Hellevoetsluis op zoek naar ‘beleidsmedewerker handhaving wietteelt’

Dat is niet zo maar een positie waar iedereen op kan reageren. De gemeente Hellevoetsluis is specifiek op zoek naar iemand die minimaal een HBO-opleiding heeft afgerond in juridische richting, zoals HBO-(bestuurs)recht.

Wat je dan zoal gaat doen? Op de vacature pagina schrijft de gemeente:

Tijdens het experiment geldt alleen de experimenteer wet- en regelgeving voor de teelt en verkoop van hennep. Gedurende de looptijd van het experiment zoeken wij een collega met een juridische achtergrond, gespecialiseerd op het gebied van beleid en handhaving. In deze functie ontwikkel en actualiseer je het coffeeshop- en drugsbeleid, het handhavingsprotocol en stel je adviezen, concept-beschikkingen en vergunningen op. Ook ondersteun je de BOA’s bij controles en de gevolgen hiervan. Verder toets en bewaak je de juridische correcte toepassing van het beleid en procedures op het vakgebied, stel je pleitnota’s en/of verweerschriften in het kader van bezwaarschriften (inclusief zienswijze) op en vertegenwoordig je de gemeente bij de bezwarencommissie. Ook beoordeel je de adviezen van de bezwarencommissie en adviseer je het bestuur over te nemen besluiten. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met het team juridische zaken, de BOA’s en je directe collega’s van het team Veiligheid.

Lijkt ons een zeer interessante baan om uit te voeren. Mocht je dus interesse hebben en de aan de eisen voldoen, solliciteer dan vooral.