Soma van Soma’s Sacred Seeds toegelaten tot de Breeders Hall of Fame tijdens de Emerald Cup Awards.

Het bedrijf Soma's Sacred Seeds bestaat al meer dan 25 jaar en biedt hoogwaardige cannabis soorten van topkwaliteit aan, zoals de klassieke Amnesia Haze en de populaire New York City Diesel.

0
- Advertentie -

Richmond, Californië, 13 mei 2023 – Soma van Soma’s Sacred Seeds, een in Amsterdam gevestigde cannabis ondernemer en de oprichter van de beroemde zadenbank, is toegelaten tot de Breeders Hall of Fame tijdens de Emerald Cup Awards gehouden in Richmond, Californië.

Het bedrijf Soma’s Sacred Seeds bestaat al meer dan 25 jaar en biedt hoogwaardige cannabis soorten van topkwaliteit aan, zoals de klassieke Amnesia Haze en de populaire New York City Diesel. Soma heeft in de loop der jaren talloze prestigieuze prijzen en cannabis cups gewonnen en is uitgegroeid tot een erkende en gerespecteerde cannabis legende.

Soma is altijd een voorstander geweest van biologische teelt en heeft talloze mensen geholpen om de medische en spirituele voordelen van cannabis te begrijpen via zijn Church of the Universe in Amsterdam. Hij blijft de voordelen van biologische landbouw prediken en streeft ernaar om bewustwording te verspreiden over de positieve effecten van cannabis op het lichaam en de geest.

Later dit jaar zal de vlaggenschipwinkel van Soma in Bangkok, Thailand, gelanceerd worden, met alle bekroonde klassiekers. En zullen ze het bijgewerkte boek met Soma’s biologische kweekmethode publiceren. Daarnaast zullen er enkele prachtige nieuwe kruisingen worden geïntroduceerd. Bovendien wordt er een documentaire uitgebracht over het leven van Soma, waarin zijn leven als een persoon, cannabis ondernemer en activist wordt belicht.

Soma’s Sacred B.V. blijft zich inzetten om bewustwording te verspreiden over de positieve effecten van cannabis op lichaam en geest en moedigt anderen aan om zich bij hun inspanningen aan te sluiten om het groen te houden en het licht te verspreiden.

Voor meer informatie over Soma’s Sacred Seeds en hun inspanningen, kunt u hun website bezoeken op www.somaseeds.nl.

Interviews met Soma zullen mogelijk worden gemaakt via een live internetverbinding.

U kunt een exclusief interview van 15 minuten aanvragen per e-mail naar [email protected].