Spannabis verzet weer de datum, dit keer naar oktober

In een email laat de organisatie achter de beurs Spannabis in Barcelona weten dat ze weer de datum verzetten, ditmaal naar de al mogelijk drukke maand oktober 2021.

0
spannabis 2020 2021
- Advertentie -

Spannabis 2020 ging last-minute niet door vanwege de coronacrisis en toch wilden ze het eerst nog proberen in september van 2020. Maar dat ging niet door. Daarna keek Spannabis naar het voorjaar van 2021. Maar ook daar gaat een streep door. In een email laten ze weten dat ze weer de datum verzetten, ditmaal naar oktober.

Geen Spannabis in 2020, wel in 2021? Of nooit meer?

De redactie was er zelf bij vorig jaar in maart toen Spannabis een dag voordat de beurs zou plaatsvinden toch werd gecanceld. Voor de bedrijven een ramp: zij kregen hun geld niet terug en in de plaats daarvan hoeven ‘maar’ 20% van het bedrag te betalen van de aankomende editie mits ze al hadden betaald voor 2020.

Ondernemers zijn daarom niet blij met Spannabis. Het kan best wel eens voorbij zijn met de grootste cannabisbeurs van de wereld.

Toch schrijft de organisatie in een email:

Na enkele maanden van onzekerheid informeren we u dat, vanwege de beperkingen die nog steeds bestaan ​​op staatsniveau met betrekking tot de viering van veelvuldige evenementen, we gedwongen zijn om de 18e editie van Spannabis, die gepland was voor 23, 24 en 25 april, opnieuw uit te stellen.

Daarom stellen we, tot onze grote spijt, het evenement opnieuw uit vanwege overmacht. De 18e editie van Spannabis, als de omstandigheden het toelaten, is geprogrammeerd op 8, 9 en 10 oktober 2021, in de hoop dat het gevierd kan worden met alle vrijheid die de vorige edities kenmerkte.

Om het ritme niet te verliezen, kondigen we ondertussen de viering aan van de belangrijkste virtuele beurs van Europa, die zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2021.

De eerste virtuele editie van Spannabis zal meer dan 300 exposerende bedrijven, conferenties, netwerkruimtes en meer dan 3.900 professionele bezoekers hebben.

Twee dagen virtuele beurs waar professionals uit de cannabissector meningen kunnen uitwisselen en de kans krijgen om nieuwe contacten te leggen en potentiële klanten te zoeken zonder te hoeven verhuizen. Na afloop van de beurs staat deze nog 10 dagen open voor bezoekers en exposanten om alle gewenste informatie te downloaden.

Ook nieuwe datum is problematisch

Probleem met die nieuwe datum, is dat er in oktober zoals het er nu uitziet van 1-3 oktober Mary Jane Berlin, Spannabis van 8-10 oktober en Cultiva in Wenen van 15-17 oktober.

We raden ondernemers dan ook goed uit te kijken met het boeken van een evenement en eerst eens te kijken of andere branches wel al evenementen zoals beurzen mogen organiseren.