Stichting VOC organiseert eerste ‘Meet Up’ woensdag 13 juli in Eindhoven

Woensdagmiddag 13 juli vindt de eerste 'Meet Up' plaats georganiseerd door het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod. Sympathisanten en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

0
Stichting VOC burgers meet up
Foto van de locatie tijdens de viering van 10 jaar stichting VOC. Bron: Stichting VOC
- Advertentie -

Zoals de meeste lezers wel zullen weten, heb ik een dubbelfunctie en ben ik naast de aanjager van deze website ook secretaris van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod. Graag attendeer ik jullie op de eerste ‘Meet Up’ van de stichting op woensdagmiddag 13 juli in Eindhoven.

Eerste Meet Up van stichting VOC in Eindhoven

Vanwege de pandemie waren we aanvankelijk overgeschakeld op het online vergaderen via het programma Discord. Weliswaar hebben we ook weer fysiek vergadert inmiddels, maar daar bleek de animo laag voor om verschillende redenen. Na een enquête onder de achterban hebben we besloten om toch weer fysiek bij elkaar te komen, maar dat ook ruim van te voren aan te kondigen waardoor mensen ook op een woensdagmiddag langs kunnen komen na vrij te nemen van hun werk.

Ook betreft het een ietwat informelere bijeenkomst en geen reguliere vergadering, alhoewel we toch kort zullen vergaderen om nieuwe mensen te laten proeven aan het meevergaderen met de stichting.

Sympathisanten en geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom op woensdag 13 juli vanaf 13:00 te Hertogstraat 2a in Eindhoven. Ook is er voor de openbare gelegenheid een Facebook evenement aangemaakt.