Toermalijn in Tilburg winnaar Coffeeshop van het jaar 2021

De coffeeshop Toermalijn in Tilburg heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Coffeeshop van het jaar.

0
Toermalijn in Tilburg winnaar Coffeeshop van het jaar 2021
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag coffeeshop Toermalijn in Tilburg, winnaar in de categorie Coffeeshop van het jaar 2021.

Coffeeshop van het jaar 2021: Toermalijn in Tilburg

Een van de oudste en bekendste shops van Tilburg, met een reputatie tot ver over de landsgrenzen. De Toermalijn heeft vriendelijk personeel, een grote achtertuin en een menukaart om U tegen te zeggen.

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021