Mariska van Putten winnaar Ondernemer van het jaar 2021

Mariska van Putten heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2021 categorie Ondernemer van het jaar.

0
Mariska van Putten winnaar Ondernemer van het jaar 2021
- Advertentie -

Een record aantal mensen heeft gestemd voor de Cannabis Industrie Awards 2021. In één maand zijn 3.871 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 6-10 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Mariska van Putten, winnaar in de categorie Ondernemer van het jaar.

Ondernemer van het jaar 2021: Mariska van Putten

Dé vrouw achter de Boerejongens coffeeshops, zadenbank Amsterdam Genetics en Supmedi CBD producten. De koningin van de cannabis volgens het Parool en the woman reinventing coffeeshops volgens Leafly, de grootste cannabis website ter wereld.

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen. Voor het eerst wordt er ook een persprijs uitgereikt, De Groene Griffel, voor de beste journalistieke productie over cannabis van het jaar.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards zijn mede mogelijk gemaakt door Greenlane, Dutch Leaf, Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN), Highlife magazine en Bond van Cannabis Detaillisten (BCD).

Cannabis Industrie Awards 2021