De Beursberichten: aandelen herstellen iets in week 49 na dramatische week 48

Vorige week was een dramatische week voor de cannabis aandelen op de NASDAQ. De week daarvoor was het ook al dramatisch. Deze week zien we dan toch iets van een herstel.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 49

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 9,94 dollar waard na een daling van 16,25%. Een week later is het aandeel weer gestegen naar 10,94 dollar: een stijging van 10,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 14,95% naar 9,27 dollar. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 9,61 dollar: een stijging van zo’n 3,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 6,23 dollar per aandeel waard na een daling van 15,35%. Vandaag staat het op 6,87 dollar: een stijging van 10,27%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 11,35% naar 6,01 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 6,57 dollar: een stijging van 9,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 4,21 dollar per aandeel na een daling van 12,47%. Vandaag is het 4,6 dollar waard: een stijging van 9,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 5,96 waard na een daling van 10,24%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 5,76 dollar: een daling van 3,36%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,13 dollar per aandeel na een daling van 14,39%. Een week later is het 1,21 dollar waard: een stijging van 7,07%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cannabis aandelen herstellen iets in week 49 na dramatische week 48

Vorige week was een dramatische week voor de bovenstaande cannabis aandelen. De week daarvoor was het ook al dramatisch. Deze week zien we dan toch iets van een herstel.