Viceminister Buitenlandse Zaken Rusland bezorgt over legalisering in Westen

De Russische viceminister van Buitenlandse Zaken uitte zorgen over legalisering van cannabis in de Verenigde Staten en Canada in een Tweet.

0
Rusland Syromolotov cannabis legalisering
De Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Syromolotov (via Twitter)
- Advertentie -

Je zou denken dat de Russen in deze tijden wel met andere dingen bezig zijn, maar toch vond de Viceminister van Buitenlandse Zaken Syromolotov het nodig deze week om in een Tweet de legalisering van cannabis in de Verenigde Staten en Canada te bekritiseren.

Viceminister van Buitenlandse Zaken Rusland uit zorgen over legalisering van cannabis in de Verenigde Staten en Canada in een Tweet

In bovenstaande Tweet valt, vrij vertaald, te lezen:

Viceminister van Buitenlandse Zaken Syromolotov: De legalisering van vrije distributie van cannabis in de VS & Canada is een punt van grote zorg voor ons. Het is zorgwekkend dat verschillende lidstaten van de EU overwegen hun verplichtingen inzake drugscontrole te schenden.

Het moet niet veel gekker worden. Maar goed, we leven tegenwoordig in een wereld waarbij alles wat uit Rusland komt het tegenovergestelde van waar blijkt te zijn.

Laat het daarom extra reden zijn om juist wel door te gaan met de legalisering van cannabis, al is het alleen maar om die Russen dwars te zitten.

Op Twitter werden ze dan ook al snel van hypocrisie beticht.

Op dit moment zit daarnaast ook de WNBA Phoenix Mercury center, Brittney Griner, vast in de gevangenis in Rusland wegens vermeend bezit van hasjolie sinds februari.