Wietexperiment teler Holigram toont beelden van bouw productiefaciliteit

Holigram zei daarbij dat ze klaar zullen zijn voor de start in het eerste kwartaal van 2024, dat door de ministers is aangegeven als start van de aanloopfase.

0
Holigram wietexperiment teler bouw productiefacliteit
Foto via LinkedIn
- Advertentie -

Een van de tien telers in het Experiment gesloten coffeeshopketen, Holigram, heeft recentelijk beelden vrijgegeven waarop is te zien dat de bouw van de productiefaciliteit gaande is. Zelf zeggen ze dat ze klaar zullen zijn voor de start in het eerste kwartaal van 2024, dat door de ministers is aangegeven als start van de aanloopfase.

Eerste beelden gedeeld door Holigram van bouw productiefacliteit

De foto’s van de bouw deelden ze op hun Instagram account en LinkedIn profiel. Op Instagram laten ze weten: “De voorbereidingen voor de legale levering aan de Nederlandse coffeeshops zijn in volle gang. Terwijl het assortiment zorgvuldig wordt uitgezocht, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt aan de realisatie van de teeltfaciliteit. Ons team kan niet wachten om te beginnen.”

Holigram bouw teeltfaciliteit groningen wietexperiment teler
Screenshot via LinkedIn (embedden was niet mogelijk).
Holigram wietfabriek bouw wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen
Foto via Patrick Stevens / Holigram

Uiteindelijk moet de facliteit er zou uit komen te zien.

Holigram wietfabriek bouw wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen
Foto via Patrick Stevens / Holigram

Ook was Holigram recentelijk in het nieuws doordat eigenaar en investeerder Jetze de Raad een interview gaf aan Het Dagblad van Het Noorden. Het artikel is echter wel een premium artikel, waardoor het niet voor iedereen toegankelijk is om te lezen.

In oktober vorig jaar nam ik overigens al een podcast op met Patrick Stevens van Holigram waarin we bespraken waar de naam Holigram vandaan komt, hoe het Experiment gesloten coffeeshopketen tot nu toe verloopt, wat we anders anders hadden gedaan als overheid zijnde, de verdeeldheid in de branche door het wietexperiment, hoe het zit met edibles in het experiment, buitenlandse ontwikkelingen, wat er na de wietproef komt en over thuisteelt.