Nieuwe WOB niet-ingelote wietexperiment teler openbaart 650 pagina’s

De succesvolle WOB procedure leverde 650 pagina's aan communicatie tussen ambtenaren en alle aanvragers van het wietexperiment.

0
aanmelding wietproef wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen assortiment jef martens analyse wietproef loting project c
- Advertentie -

Deze week werden we dankzij de Medical Cannabis Society via Twitter geattendeerd op de publicatie van een nieuwe WOB (Wet Openbaarheid van Bestuur), die vergelijkbaar met de WOB van Project C alle documenten die verband houden met de aanvraagprocedure en loting voor kandidaat-telers in het kader van het wietexperiment openbaart. Alleen dit keer van echt ze allemaal.

Update, 21 augustus: een eerdere versie van dit artikel beweerde dat het de communicatie tussen één teler en de ambtenaren was, maar voor de goede orde: het is de communicatie tussen alle aanvragers en de ambtenaren.

650 pagina’s aan communicatie tussen ambtenaren en aanvragers wietexperiment

We hebben nog niet alle documenten pagina voor pagina doorgespit, maar een eerste snelle blik door de documenten leverde geen nieuwe dingen op. Waar een vorige WOB bijvoorbeeld de 11 overheidsinstellingen openbaarde die gingen over de beoordeling van de loting van het wietexperiment, lijken deze 650 pagina’s op het eerste gezicht vooral communicatie tussen de ambtenaren te openbaren.

Tot dusver lijkt het dan ook niet de moeite voor ons om dit document verder door te spitten, maar mocht u iets interessants tegen komen kunt u altijd contact opnemen natuurlijk. Voor archief redenen en de goede orde, wilden we het toch hier op de website brengen. Bekijk ook zeker onze archief pagina van het Experiment Gesloten Coffeeshopketen voor meer informatie, waaronder meerdere WOB openbaringen.