Word mede-eigenaar van het Poppi Museum en koop aandelen

Investeren is mogelijk vanaf 25 euro voor een Certificaat van Aandeel. 

0

In korte tijd zijn we van een drugs gerelateerd museum in Amsterdam naar drie drugs gerelateerde musea gegaan. Een daarvan, het Poppi Museum, is sinds kort begonnen met het uitgeven van aandelen.

Investeer in het Poppi Museum

Via de mail liet een woordvoerder van Poppi weten:

“Via Poppi kan jij nu investeren in een plek waar je objectieve informatie kan vinden over drugsproductie, handel en gebruik. Poppi wordt een interactief museum in Amsterdam. Met jouw investering hebben wij werkkapitaal om een volgende pop-up te organiseren. Een laatste stap in de richting van een volwaardig museum in hartje Amsterdam.”

Verder lieten ze weten:

“Vergeet de Blokker Blokjes en de Climate Bonds, jij kan nu Drug Bonds kopen. Daarmee investeer je in een eerlijk drugsbeleid. Jij wordt voor een stukje eigenaar van Poppi: Drugs Museum Amsterdam en wij kunnen verder bouwen aan ons bedrijf.”

Op de website valt verder te lezen dat door een Certificaat van Aandeel te kopen je het Poppi Museum kunt steunen en daarmee verschaf je meer werkkapitaal. Omdat ze nog maar net begonnen zijn, verwachten ze in de eerstkomende jaren dan ook geen grote winst te maken. Winst zal daarnaast worden terug geïnvesteerd in het Poppi Museum en doorstromen naar de stichting Mainline.

Over de winstuitkering schrijven ze het volgende:

De winstuitkering per Certificaat zal hierdoor in eerste instantie bescheiden zijn. Bij aanschaf van een groter aantal Certificaten van Aandelen neemt uiteraard ook de uiteindelijke dividenduitkering toe. En ook: als Poppi groeit, dan groeit ook de waarde van je Certificaat van Aandeel. Die kan je op een gunstig moment verkopen en zo kan je een leuk bedrag verdienen.  

Investeren is mogelijk vanaf 25 euro voor een Certificaat van Aandeel.