22nd Century Group begint op 16 augustus 2021 met handelen op NASDAQ

De aandelen van 22nd Century Group zullen worden verhandeld onder hetzelfde tickersymbool "XXII" vanaf 16 augustus op de NASDAQ.

0
22nd Century Group XXII
- Advertentie -

22nd Century Group, Inc. (NYSE:XXII), een toonaangevend plantaardig biotechnologiebedrijf dat zich richt op het verminderen van schade door tabak, minder nicotinetabak en hennep/cannabisonderzoek, kondigde vorige week aan in een persbericht dat ze net zoals vele andere cannabis bedrijven hun beursnotering aan de NYSE inwisselen voor de NASDAQ vanaf 16 augustus 2021. De aandelen zullen worden verhandeld onder hetzelfde tickersymbool “XXII”.

“Terwijl we toegewijd blijven aan onze primaire missie om de schade veroorzaakt door roken te verminderen, brengt uplisting naar de NASDAQ van 22nd Century Group ook in lijn met andere goed presterende, innovatieve en op groei gerichte wereldwijde wetenschaps- en technologiebedrijven”, aldus James A. Mish in het persbericht, hoofd directeur van 22nd Century Group.

“Wij zijn van mening dat deelname aan de NASDAQ onze zichtbaarheid voor een breed publiek van institutionele beleggers zal vergroten en onze blootstelling aan hennep-/cannabisinvesteerders zal vergroten in deze belangrijke tijd van industriële vooruitgang in de richting van massaproductie.”

Over 22nd Century Group, Inc.

22nd Century Group, Inc. is een toonaangevend plantenbiotechnologiebedrijf dat zich richt op technologieën die het nicotinegehalte in tabaksplanten en het cannabinoïdengehalte in hennep-/cannabisplanten veranderen door middel van genetische manipulatie, genbewerking en het veredelen van moderne planten. De primaire missie van het bedrijf op het gebied van tabak is het verminderen van de schade veroorzaakt door roken door middel van tabakssigaretten met een verlaagd nicotinegehalte van het bedrijf – die 95% minder nicotine bevatten dan conventionele sigaretten. De primaire missie van het bedrijf op het gebied van hennep/cannabis is het ontwikkelen en commercialiseren van eigen hennep/cannabisplanten met waardevolle cannabinoïdeprofielen en gewenste agronomische eigenschappen.

In januari 2021 maakte het bedrijf bekend dat ze een patent voor cannabis GMO technologie hebben verkregen.