De Beursberichten: Aurora weer in de lift, toevoeging Village Farms

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 39

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 14,17 dollar waard na wederom een daling van 4,19%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 13,76 dollar: een daling van 2,89%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 2,9% naar 11,68 dollar. Een week later is het aandeel gedaald naar 11,11 dollar: een daling van 4,88%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Nieuw deze week is Village Farms International Inc., dat onder andere handelt op de NASDAQ onder ticker VFF. En we houden Village Farms er in, gezien ze door de koop van 80% van de aandelen van wietexperiment teler Leli Holland nu actief zijn in Nederland.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van maar liefst 10,02% naar 6,01 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,74 dollar: een stijging van 12,14%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,91 dollar per aandeel. Vandaag is het 5,60 dollar waard: een daling van 5,24%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,35 waard na een daling van 7,83%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 6,13 dollar: een daling van 3,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,62 dollar per aandeel. Vandaag is het 2,31 dollar waard: een daling van 11,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora grootste stijger

Uiteindelijk is met 12,14% Aurora de grootste stijger van de week geworden. Verder gaan we wat nauwlettender Village Farms in de gaten houden, ook met berichtgeving op de website.