B-Real sluit exclusieve podcast deal met Amerikaanse PodcastOne

PodcastOne maakte eerder deze week bekend dat het een exclusieve podcast deal heeft gesloten met B-Real's "Dr. Greenthumb" podcast.

0
b-real cypress hill dr greenthumb podcast
Via B-Real Facebook pagina
- Advertentie -

Eerder deze week maakte PodcastOne, onderdeel van LiveXLive Media (NASDAQ:LIVX), bekend in een persbericht dat het een exclusieve podcast deal heeft gesloten met B-Real’s “Dr. Greenthumb” podcast.

B-Real’s “Dr. Greenthumb” exclusive deal met PodcastOne

Dr. Greenthumb, live gestreamd vanuit B-Real’s ultramoderne opname- en podcastingstudio in Los Angeles, lanceerde in januari 2020 als een van de allereerste vodcasts en groeide snel uit tot een van de meest populaire podcasts. Met tot nu toe meer dan 300 opgenomen afleveringen, bieden de vodcast en podcast cannabis enthousiastelingen enkele van de meest unieke en boeiende perspectieven die vandaag beschikbaar zijn. Gasten variëren van Tommy Chong, George Lopez, Tony Hawk, Matt Barnes, John Sally en Ricky Williams tot Jack Osbourne en Lupillo Rivera.

“(…)verheugd om samen te werken met Norm Pattiz en de PodcastOne-familie”

“PodcastOne heeft de lat gelegd voor wat podcasts zijn geworden. Met hun verbazingwekkende reeks shows, de beste distributie en reclameaanpak is er geen ander platform voor de Dr. Greenthumb-podcast. Ik ben verheugd om samen te werken met Norm Pattiz en de PodcastOne-familie”, zegt B-Real in het persbericht.

“B-Real is de stem van een cultuur en bewijst het met zijn zeer gewilde podcast en vodcast en Norm en ik zijn zeer verheugd hem met PodcastOne te hebben. De toevoeging van Dr. Greenthumb aan de PodcastOne-lijst van shows voegt robuuste en unieke inhoud toe voor onze luisteraars om te ontdekken en te omarmen, waardoor de positie van PodcastOne als leider in het leveren van goed afgeronde en diverse inhoud voor een nieuwsgierig podcastpubliek verder wordt versterkt”, aldus Kit Gray in het persbericht, president van PodcastOne.

Over B-Real

Grammy genomineerd als een van de stichtende leden van de baanbrekende Cypress Hill hiphopgroep, schoot B-Real in de vroege jaren 90 naar een superster status. B-Real was een van de allereerste Latino-hiphopsterren. De decennialange fervente pleidooien voor het gebruik van cannabis, zowel medisch als recreatief, hebben bijgedragen aan het vergroten van het publieke bewustzijn voor de legalisering van cannabis en het inspireren van meerdere generaties om de cannabiscultuur te omarmen.