De Beursberichten: cannabis aandelen op de beurs in het rood

Ten opzichte van vorige week zijn rode cijfers voor alle bedrijven.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 27

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 24,18 dollar waard na een stijging van 2,59%. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 22,20 dollar: een daling van 8,19%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 2,67% naar 18,08 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 16,23 dollar: een daling van 10,23%. En dat terwijl Tilray juist iets had te vieren deze week, doordat hun dochteronderneming Aphria de eerste is die lokaal gekweekte medicinale cannabis in Duitsland op de markt hebben weten te brengen. Maar misschien moet het effect op de beurs nog komen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een kleine stijging met 0,22% naar 9,04 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,98 dollar en is het aandeel dus weer gedaald met 10,23%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 8,60 dollar na een lichte daling van 0,57% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 8,00 dollar waard: een daling van 6,97%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 8,00 waard na een daling van 1,84%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 7,23 dollar: een daling van 9,62%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 4,47 dollar per aandeel. Vandaag is het 4,00 dollar waard: een daling van 10,51%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Alle bedrijven in het rood

Ten op zichte van vorige week zijn er dus rode cijfers voor alle bovengenoemde bedrijven.