De Beursberichten: Geen uitschieters in week 41

Tot dusver zijn er niet echt positieve uitschieters of negatieve uitschieters. De meeste aandelen bleven vrijwel gelijk in week 41.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 41

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 13,18 dollar waard na wederom een daling van 4,21%. Een week later is het aandeel eindelijk weer iets gestegen naar 13,29 dollar: een stijging van 0,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 2,88% naar 10,79 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 10,29 dollar: een daling van 4,63%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 8,01 dollar per aandeel waard na een daling van 3,95%. Vandaag staat het op 7,98 dollar: een daling van 0,37%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van maar liefst 9,05% naar 7,35 dollar per aandeel. Vandaag is het aandeel weer iets gedaald naar 7,11 dollar: een daling van 3,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,47 dollar per aandeel na een daling van 2,32%. Vandaag is het 5,44 dollar waard: een verdere daling van 0,55%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 5,66 waard na een daling van 7,67%. Het aandeel is sindsdien weer iets gestegen en staat nu op 5,72 dollar: een stijging van 1,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,30 dollar per aandeel na een kleine daling van 0,43. Vandaag is het 2,39 dollar waard: een stijging van 3,91%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Geen uitschieters in week 41

Tot dusver zijn er niet echt positieve uitschieters of negatieve uitschieters. De meeste aandelen bleven vrijwel gelijk in week 41.