Haal je cannabis diploma aan deze katholieke Amerikaanse universiteit

Wanneer in Nederland?

0
Amerikaanse universiteit cannabis opleiding diploma
- Advertentie -

Steeds meer universiteiten beginnen cannabis gerelateerde opleidingen en diploma’s aan te bieden. Eerder berichtten we al over het Amerikaanse John Patrick University (JPU) uit het conservatieve South Bend, Indiana. Vanaf 2021 kan je daar namelijk een masterdiploma halen rondom medicinale cannabis. Deze week liet de katholieke Amerikaanse universiteit Saint Joseph’s University uit Philadelphia, Pennsylvania, weten in een persbericht dat ze hun academische aanbod uitbreiden voor studenten die geïnteresseerd zijn in toekomstgerichte en ondernemende carrières in de cannabisindustrie.

De universiteit kondigde de toevoeging aan van vier cannabis diploma’s die een diepe duik nemen in het bedrijfsleven, recht en beleid, gezondheidszorg en land- en tuinbouw.

Reactie Cheryl McConnell, Ph.D., namens Saint Joseph’s University

“Onze academische portefeuille breidt zich voortdurend uit en evolueert met de behoeften, interesses en vereisten van de samenleving, studenten en de industrie, terwijl we ook verankerd blijven in onze vrije kunsten en jezuïeten-tradities. Ons nieuwe cannabisaanbod is een goed voorbeeld van waar die doelen samenkomen”, aldus Cheryl McConnell in het persbericht, Ph.D., provoost en vice-president voor academische zaken aan de Saint Joseph’s University.

“Terwijl het bedrijfsleven, het beleid, de gezondheidszorg en de landbouw worstelen om de veranderingen in de regelgeving bij te houden, kunnen we professionals opleiden met het inzicht van de industrie en het ethische kader dat nodig is om elk van deze gebieden te ondersteunen.”

Samenwerking met Green Flower

Saint Joseph’s werkt samen met Green Flower, de marktleider in hoogwaardige cannabistrainingen om de diploma’s aan te bieden. Het curriculum van zes maanden voor elk diploma biedt een opstapje om professionals voor te bereiden op het vullen van de groeiende en gelegaliseerde cannabisindustrie.

“We hebben met Saint Joseph’s samengewerkt om een ​​programma te creëren dat een afspiegeling is van de academische traditie van de universiteit van kritisch denken en zorg voor het individu en de gemeenschap”, laat Daniel Kalef weten in het persbericht, executive vice president of university partnerships bij Green Flower. “We zijn blij om samen te werken om de missie van Green Flower te bevorderen om mensen te helpen de voordelen van legale cannabis en de nieuwe commerciële realiteit van een snelgroeiende industrie te leren begrijpen. In een tijd waarin werkzekerheid op een cruciaal historisch punt staat, bieden we volledig online job-specifieke certificaatprogramma’s aan die mensen in staat stellen onderdeel te worden van een snelgroeiende nieuwe industrie, en zullen we een geweldige dienst zijn voor studenten in Philadelphia, het midden van de Atlantische regio en daarbuiten.”

Elk diploma omvat drie cursussen van acht weken die volledig online worden aangeboden. Studenten krijgen les van instructeurs die in de voorhoede van hun vakgebied staan ​​en die hun studenten netwerkmogelijkheden bieden. Na voltooiing van het diploma hebben afgestudeerden toegang tot het uitgebreide werkgeversnetwerk van Green Flower.

Inschrijving voor de opleidingen is geopend. Wanneer in Nederland?