Clever Leaves treedt toe tot de NASDAQ

Het bedrijf is te vinden onder twee tickers: CLVR en CLVRW op de NASDAQ.

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet
- Advertentie -

In juni berichtten we al dat Clever Leaves bezig was met een beursgang naar de NASDAQ. Sinds 18 december zijn de aandelen te koop, maakte het bedrijf bekend in een persbericht. Het bedrijf is te vinden onder twee tickers: CLVR en CLVRW op de NASDAQ. Chief Executive Officer, Kyle Detwiler en andere leden van het managementteam, luidden maandag de NASDAQ Closing Bell op afstand vanuit de verschillende wereldwijde kantoren.

Reactie CEO Kyle Detwiler van Clever Leaves

“Vandaag is een gedenkwaardige dag en een grote eer om een ​​van de weinige op NASDAQ genoteerde cannabisbedrijven te zijn. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt bij het bereiken van een leidende positie in de sector door middel van onze hoogwaardige EU GMP-gecertificeerde activiteiten en schaalbare teelt- en extractiecapaciteit. Onze bedrijfscombinatie met SAMA en notering op de NASDAQ bieden een geweldige kans om de commercialisering van onze hoogwaardige producten te versnellen en onze activiteiten en distributie in aantrekkelijke markten over de hele wereld uit te breiden. We waarderen de voortdurende toewijding van onze medewerkers en de steun van onze investeerders, en zijn verheugd om deze monumentale volgende stap met hen te vieren”, aldus Kyle Detwiler, CEO van Clever Leaves, in het persbericht.

Over Clever Leaves International Inc.

Clever Leaves is een internationaal cannabisbedrijf met een missie om te werken in overeenstemming met federale en staatswetten en met de nadruk op ecologisch duurzame, grootschalige teelt en verwerking van farmaceutische kwaliteit als hoekstenen van zijn wereldwijde cannabisactiviteiten. Met activiteiten en investeringen in de Verenigde Staten, Canada, Colombia, Duitsland en Portugal, heeft Clever Leaves een effectief distributienetwerk en wereldwijde voetafdruk gecreëerd, met een basis die is gebouwd op kapitaalefficiëntie en snelle groei. Het bedrijf streeft ernaar een van de toonaangevende wereldwijde cannabisbedrijven in de branche te zijn, erkend voor zijn principes, mensen en prestaties, terwijl het tegelijkertijd een gezondere wereldwijde gemeenschap bevordert.