Coffeeshop Anna uit Purmerend verkozen tot Coffeeshop van het Jaar 2020

Coffeeshop Anna is met 40,7% van de stemmen verkozen tot winnaar!

0
- Advertentie -

Tijdens de cannabisindustrie.nl Coffeeshop van het Jaar 2020 verkiezing is Coffeeshop Anna met 40,7% van de stemmen verkozen tot winnaar. Namens de redactie, van harte gefeliciteerd Coffeeshop Anna!

met 40,7% van de stemmen verkozen tot winnaar

Met de verkiezing willen we de coffeeshops in het zonnetje zetten. Zij hebben immers een moeilijk jaar met de corona crisis, ze moeten nu tabaksvrij zijn en een aankomende wietproef die mee en tegen kan vallen. Daarnaast staan zij aan de basis van het gedoogbeleid en hebben een belangrijke sociale functie.

Al tijdens de nominatie werd duidelijk dat Coffeeshop Anna een enthousiaste achterban heeft, waar ze ook al de meeste nominaties kreeg.

Twee plek, met 25,9% van de stemmen, was voor Greenhouse Secret Farmers uit Den Haag.

Coffeeshop Anna uit Purmerend de cannabisindustrie.nl Coffeeshop van het Jaar 2020

Enkele lovende woorden die mensen konden achter laten tijdens de verkiezing:

Altijd gezellig! Originele setting behulpzaam/vriendelijk personeel, leuke sfeer en niet geheel onbelangrijk top kwaliteit! Echt voor iedereen een aanrader!

Anna is geen standaard coffeeshop. Alles is anders dan anders. Nette, gezellige zaak met super vriendelijk personeel.

Nette zaak, professionele en gastvrije medewerkers en goede kwaliteit!

Omdat het een mooie shop is met steeds wisselende decoratie. Het leukste en gezelligste personeel.

Onwijs vriendelijk en ervaren personeel met goede aanraders.

Top zaakje. Leuke mensen en een fijne sfeer. Goede kwaliteit weed en kundige uitleg!

Altijd vriendelijk leuk personeel! Super gave uitstraling, netjes en schoon. Kom graag even op bezoek om wat lekkers mee te nemen! Zeer tevreden met de kwaliteit van het product!

Ook vroegen we de de mensen die hun stem uitbrachten of ze iets zouden verbeteren aan de coffeeshop. Meerdere gaven ‘niets’ aan of vulden het niet in, anderen gaven aan dat ze meer filialen zouden willen. Ook meer zitplekken werd ingevuld. Maar daarvoor is het een lastige tijd zoals we al aangaven. Wel zeiden enkele respondenten dat de voorgedraaide joints beter konden.

Daarnaast vroegen we de respondenten ook of ze de coffeeshop waar ze op stemden, ook mee zouden willen zien doen met het experiment gesloten coffeeshopketen. 73,8% van de respondenten (alle respondenten samen) gaven aan van wel.

Een presentje komt richting Purmerend om aan de muur te hangen.