Jay-Z lanceert eigen legale cannabis merk: Monogram

De nieuw geïntroduceerde Monogram-soorten - nr. 88, nr. 96, nr. 70 en nr. 01 - zijn sinds deze week verkrijgbaar.

0
Monogram Jay-Z cannabis merk
Foto: Monogram
- Advertentie -

Gisteren lanceerde Jay-Z dan eindelijk zijn langverwachte eigen legale cannabis merk: Monogram. Een paar weken geleden was Jay-Z ook al in het cannabis nieuws omdat hij werd aangesteld als Chief Visionary Officer bij de grootste cannabis SPAC. Sinds deze week is dan ook echt wiet te koop.

Reactie Jay-Z

“Cannabis bestaat al duizenden jaren, maar het is nog steeds een industrie waarvan de erfenis van bekwaam vakmanschap vaak over het hoofd wordt gezien”, laat Jay-Z weten in het persbericht.

“Ik heb Monogram gemaakt om cannabis het respect te geven dat het verdient(…)”

“Ik heb Monogram gemaakt om cannabis het respect te geven dat het verdient door het enorme harde werk, de tijd en de zorg te tonen die nodig zijn om een ​​superieur product te maken. Monogram-producten zijn van een hoger niveau als het gaat om kwaliteit en consistentie, en we zijn nog maar net begonnen.”

Monogram is gelanceerd met vier genummerde soorten, aangeduid als “light”, “medium” of “heavy”, en biedt een duidelijke en weloverwogen sensorische beschrijving voor elk product binnen de lijn – van preroll tot handroll tot flower.

Monogram soorten en producten

Monogram Jay-Z cannabis merk
Foto: Monogram

De nieuw geïntroduceerde Monogram-soorten – nr. 88, nr. 96, nr. 70 en nr. 01 – zijn momenteel verkrijgbaar via de drie productklassen van het merk:

  • THE OG HANDROLL: Het eerste product in zijn soort, The OG Handroll (adviesprijs: $ 50) haalt inspiratie uit de rookervaring van een premium sigaar, maar implementeert een gepatenteerde roltechniek waardoor de wiet langzaam en gelijkmatig kan branden gedurende meerdere sessies. Goed opgeleide ambachtelijke rollers breken de wiet met de hand af en rollen volgens een proces dat speciaal is ontworpen door Monogram Culture & Cultivation Ambassador DeAndre Watson. Een waar kunstwerk en vakmanschap dat niet geautomatiseerd kan worden en brandt elke keer schoon en helder.
  • LOOSIES PREROLL PACK: Het Loosies Preroll Pack (adviesprijs: $ 40) bevat vier 0,4 g prerolls die individueel zijn verpakt om gemeenschappelijk roken gemakkelijk te bevorderen. Elke kamer is gevuld met wiet die volgens strenge normen zijn geproduceerd om een ​​premium ervaring te garanderen. De verpakking zelf maakt een statement en weerspiegelt de magie die erin zit: gedurfd, handig, topkwaliteit – waar en wanneer dan ook.
  • FLOWER: Verkrijgbaar in potten van 2 g en 4 g, Monogram Flower (adviesprijs: $ 40 & $ 70) is cannabis geperfectioneerd. Alle wiet wordt in kleine batches gekweekt om controle en kwaliteit te behouden en wordt met de hand geselecteerd en met de hand afgewerkt door Monogram-experts om de best mogelijke ervaring te bieden, van kweek tot rook. De gewaagde verpakking zorgt voor een showcase-stuk, terwijl de cannabis vers blijft en wordt beschermd tegen UV-licht.

En ja je leest dat goed: 50 dollar per stuk voor een voorgedraaide joint (uiteraard zonder tabak). Overigens zijn de producten alleen verkrijgbaar in Californië.