Coffeeshop Magic uit Den Haag breidt uit naar Doetinchem

Burgemeester Doetinchem verleent vergunning aan de eigenaar van coffeeshop Magic in Den Haag voor coffeeshop Magic in Doetinchem.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

De stad Doetinchem kan zich opmaken voor de komst van haar tweede coffeeshop, genaamd “Magic,” die binnenkort zijn deuren zal openen op de Veemarkt. Na een loting heeft burgemeester Mark Boumans de vergunning voor vijf jaar toegekend aan een ervaren ondernemer uit Den Haag.

Ervaren ondernemer uit Den Haag krijgt groen licht

Na een initiële selectieronde waarbij tien kandidaten werden uitgesloten, volgde een loting om de felbegeerde vergunning voor de nieuwe coffeeshop.

Uiteindelijk kwam de ondernemer uit Den Haag als gelukkige winnaar uit de bus. De ondernemer is eigenaar van de coffeeshop Magic in Den Haag sinds 2015 en komt oorspronkelijk uit Deventer.

Voordat hij zijn eigen zaak begon, werkte hij zeven jaar in dienstverband bij een coffeeshop in Amsterdam.

Buurtbewoners worden geïnformeerd en bezwaar indienen is nog mogelijk

Terwijl de inwoners van Doetinchem zich voorbereiden op de komst van coffeeshop Magic, zijn buurtbewoners reeds op de hoogte gesteld van deze nieuwe ontwikkeling.

Burgemeester Mark Boumans heeft aangegeven dat er nog steeds bezwaar kan worden ingediend met betrekking tot de vergunning.

Openingstijden en beveiliging

Net als de bestaande Diamond Coffeeshop, zal Magic Coffeeshop zeven dagen per week geopend zijn. Doordeweeks kunnen klanten van 18.00 uur tot middernacht terecht, terwijl in het weekend de deuren al om 12.00 uur worden geopend en om middernacht sluiten.

Om de veiligheid en het welzijn van de omgeving te waarborgen, zullen er beveiligingsmedewerkers worden ingezet.