Coffeeshop Sky High Den Haag nu coffeeshop Dizzy Duck Downtown

Coffeeshop Sky High is sinds vandaag onder de noemer coffeeshop Dizzy Duck Downtown geopend op de Fluwelen Burgwal.

0
Coffeeshop Dizzy Duck Downtown Den Haag
Coffeeshop Dizzy Duck Downtown van buiten gezien. Foto: Rens Hoppenbrouwers
- Advertentie -

Den Haag heeft er een nieuwe coffeeshop bij. Niet dat er eentje bij is gekomen, maar coffeeshop Sky High is sinds vandaag onder de noemer coffeeshop Dizzy Duck Downtown geopend.

Update, 14 juni: Highlife Cup 2022 winnaar: coffeeshops Dizzy Duck Downtown wint wiet overall

Dizzy Duck Downtown geopend op de Fluwelen Burgwal in Den Haag waar eerder Sky High zat

Coffeeshop Sky High is dus niet meer. Daarvoor in de plaats is Dizzy Duck Downtown te vinden op Fluwelen Burgwal 1-C, 2511 CH, Den Haag.

“(…)Nog wel in verbouwing, ze zijn hard bezig om de bovenverdieping klaar te maken(…)”

Rens Hoppenbrouwers was aanwezig bij de opening en liet weten: “Een nieuwe verademing op een prachtige locatie, tussen het Binnenhof en het station. Nog wel in verbouwing, ze zijn hard bezig om de bovenverdieping klaar te maken. Voor een bar plus zitruimte voor een mannetje of 30. In een super authentiek pand.”

Daarmee is er een tweede coffeeshop die producten van de populaire en meermaals Cannabis Cup winnende coffeeshop mag verkopen. In feite gaat het niet om een overname, maar over een rebranding.. Zo was Dizzy Duck een van de overall winnaars van de Highlife Cup 2021. Ook eerdere edities verliepen al succesvol.

Dat terwijl de coffeeshop in 2020 nog 5000 euro over had voor een gouden tip als iemand een locatie wist waar de coffeeshop, die momenteel in de Trompstraat is gevestigd, naar toe zou kunnen verhuizen.