De Beursberichten: Cronos Group, High Tide en Greenlane in de lift

Goed in het geval van Cronos Group is het wel heel minimaal, maar de Greenlane en High Tide aandelen zijn gestegen ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 25

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 24,12 dollar waard na een daling van 6,29%. Een week later is het aandeel iets verder gedaald naar 23,57 dollar: een daling van 2,28%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 15,4% naar 18,13 dollar. Een week later is het aandeel weer flink verder gedaald naar 17,61 dollar: een daling van 2,86%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling met 9,48% naar 9,26 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 9,02 dollar en is het daarmee nog 2,59% gedaald ten op zichte van vorige week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 8,61 dollar waard na een lichte daling van 4,65% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 8,65 dollar waard: een lichte stijging van 0,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 7,31 waard na een daling van 9,3%. Het aandeel is sinds dien weer gaan stijgen en staat nu op 8,15 dollar: een stijging van 11,49%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,75 dollar per aandeel. Vandaag is het 3,91 dollar waard: een stijging van 4,27%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cronos Group, Greenlane en High Tide in de lift

Goed in het geval van Cronos Group is het wel heel minimaal, maar de Greenlane en High Tide aandelen zijn gestegen ten op zichte van vorige week. De rest is alleen maar minder waard geworden en niet voor de eerste achtereenvolgende week.