De Beursberichten: daling aandelen Canopy, Tilray, Aurora, Cronos, Greenlane en High Tide

De aandelen van Canopy Growth, Tilray, Aurora, Cronos, Greenlane en High Tide zijn allemaal in waarde gedaald ten op zichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Dutch Passion

Het is alweer donderdag vandaag. Dat betekent tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 24

Voorheen hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 25,74 dollar waard na een lichte stijging van 0,62%. Een week later is het aandeel iets gedaald naar 24,12 dollar: een daling van 6,29%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 12,79% naar 21,43 dollar. Een week later is het aandeel weer flink wat gedaald naar 18,13 dollar: een daling van 15,4%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een lichte stijging met 1,29% naar 10,23 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 9,26 dollar en is het daarmee 9,48% gedaald ten op zichte van vorige week.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 9,03 dollar waard na een lichte stijging van 0,66% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 8,61 dollar waard: een daling van 4,65%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide nog 8,06 waard na een daling van 18,17% sinds de beursgang. Dat is een week verder nog iets gedaald naar 7,31 dollar: een daling van 9,3%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 4,15 dollar per aandeel. Vandaag is het 3,75 dollar waard: een daling van 9,63%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Ieder aandeel daalde ten opzichte van vorige week

Duidelijk is dat ieder bedrijf wat we behandelen in De Beursberichten deze week in waarde is gedaald.