De Beursberichten: Aprhia en Tilray kelderen met fusie in de maak

Grootste verliezers zijn Tilray (NASDAQ:TLRY) met een daling van 11,94% en Aphria (NASDAQ:APHA) met een daling van 12,01% ten opzichte van vorige editie van De Beursberichten.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -
Dutch Passion

Het is donderdag dus dat betekent tijd voor De Beursberichten op deze website. Daarin volgen we vijf grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 15

Voor de goede orde, we hebben het in De Beursberichten over Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aphria (NASDAQ:APHA), Aurora Cannabis (NYSE:ACB) en Cronos Group (NASDAQ:CRON).

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth nog 29,94 dollar waard na een daling van 6,5%. Een week later is het aandeel nog 7,18% verder gekelderd naar 27,79 dollar.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week al een flinke daling van 13,06% naar 19,76 dollar. De week erna is het alleen maar verder gekelderd met 11,94% naar 17,40 dollar per aandeel.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aphria (NASDAQ:APHA)

Vorige week kende Aphria al een 13,56% verlies naar 16,19 dollar per aandeel ten opzichte van de week ervoor. Deze week staat het nog lager op 14,23 dollar: een nog verdere daling van 12,01%. De reden? Naast de fusie met Tilray die nog steeds niet rond is, maakt het bedrijf ook dramatische kwartaalcijfers bekend.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aphria te lezen.

Aurora Cannabis (NYSE:ACB)

Aurora daalde vorige week al met 9,55% naar 8,42 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel nog lager op 7,98 dollar: een verdere daling van 5,22%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

En je raad het al: ook Cronos staat er nog slechter bij dan vorige week toen het ook al 7,93% daalde naar 8,71 dollar per aandeel. Een week erna is het aandeel nog verder gedaald naar 8,24 dollar: een daling van zo’n 5,4%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Grootste verliezers: Aphria en Tilray

Grootste verliezers zijn dus Tilray (NASDAQ:TLRY) met een daling van 11,94% en Aphria (NASDAQ:APHA) met een daling van 12,01% terwijl we met spanning afwachten hoe de fusie verloopt.