De Beursberichten: cannabis aandelen blijven stijgen in week 7

Op Canopy Growth en Greenlane na, respectievelijk de duurste en goedkoopste aandelen die we volgen in De Beursberichten, zetten de andere vier bedrijven de ingezette stijging door.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 7

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 8,85 dollar waard na een stijging van 9,93%. Een week later is het aandeel weer iets gedaald naar 8,75 dollar: een daling van 1,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 15,72% naar 6,92 dollar. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 7,20 dollar: een stijging van 4,05%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,45 dollar per aandeel waard na een stijging van 6,24%. Vandaag staat het op 5,68 dollar: een verdere stijging van 4,22%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,95 waard na een stijging van 21,62%. Het aandeel is sindsdien verdergestegen en staat nu op 5,26 dollar: een stijging van 6,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 4,64 dollar waard na een stijging van 8,92%. Een week later is het verder gestegen naar 4,70 dollar: een stijging van 1,29%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,96 dollar per aandeel na een stijging van 6,45%. Vandaag is het 3,98 dollar waard: een verdere stijging van 0,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,6909 dollar per aandeel na een daling van 2,65%. Een week later is het 0,6493 dollar waard: een verdere daling van 6,02%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Cannabis aandelen blijven stijgen in week 7

Op Canopy Growth en Greenlane na, respectievelijk de duurste en goedkoopste aandelen die we volgen in De Beursberichten, zetten de andere vier bedrijven de ingezette stijging door.

Cannabis Industrie Awards 2023